DENEYSEL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

XIV. Eğitim Becerileri Eğitimi Kursu Gerçekleşti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından Deneysel Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde  düzenlenen   13-17 Aralık 2021 tarihleri arasında “XIV. Eğitim Becerileri Eğitimi Kursu” gerçekleştirildi. Halk Sağlığı Anabilim Dalından Prof. Dr. Coşkun Bakar, Prof. Dr. Gamze Çan, Tıp Eğitimi Anabilim Dalından Dr. Öğr. Üyesi Ayşen Melek Aytuğ Koşan, Dr. Öğr. Üyesi Çetin Toraman, Dr. Öğr. Üyesi Murat Tekin, Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Uysal, Acil Tıp Hekimliği Anabilim Dalından Doç. Dr. Canan Akman'ın eğitmen olarak görev aldığı “XIV. Eğitim Becerileri Eğitimi Kursu”na Tıp Fakültesinden 7, Sağlık Bilimleri Fakültesinden 8, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'ndan 2 öğretim üyesi olmak üzere toplamda 17 öğretim üyesi kursiyer olarak katılım sağlamıştır.